handen
Hands-on sessie met data voor het MKB
Ontdek de waarde van uw data. Maak gratis gebruik van onze data scientists en data specialisten om te ontdekken of uw data meer waarde kan creeëren voor uw bedrijf. 

Het Big Data Value Center Almere (BDVC) ontwikkelt een ecosysteem voor datagedreven innovatie en waardecreatie. De organisatie waar we aan bouwen is de aanjager, agendasetter en het geweten van datagedreven innovatie. In samenwerking met het Doorbraakproject Big Data organiseren wij een hands-on sessie voor MKB-bedrijven die willen experimenteren met (eigen) data. 

Aan de slag met eigen data
Heeft uw bedrijf data waar nu niets mee gedaan wordt of alleen op een traditionele manier? Heeft u geen ervaring met big data en wat het voor u kan betekenen? Wilt u nieuwe diensten ontwikkelen met gebruikmaking van uw data, maar weet u niet hoe? Maak dan gebruik van de gratis hands-on sessies van het BDVC. Ondernemers laten nu kansen liggen doordat ze te weinig handvatten hebben om met hun eigen of andere data aan de slag te gaan. Onder het motto ‘zien & doen = geloven & begrijpen’ biedt het Big Data Value Center gratis sessies aan waar bedrijven met hun eigen data hands-on aan de slag gaan. Dat gebeurt onder begeleiding van een groep data scientists en data specialisten.

ICT Doorbraakproject Big Data
Dit project is mogelijk gemaakt vanuit het ICT Doorbraakproject Big Data om de awareness in het Nederlandse bedrijfsleven met betrekking tot de toepassingen van big data te vergroten. We bieden aan om te gaan spelen en experimenteren met (eigen) data om te kijken welke potentiële meerwaarde, verrassende nieuwe inzichten en mogelijkheden daaruit komen.

Bron
:
BDVC
Gepubliceerd
:
20 juli 2015
Auteur
:
Vivian Vijn