Agenda

Food Tech Meetup
Vrijdag, 13 Oktober 2017, 19:30 - 22:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Food Tech Meetup

 

Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. 

Dutch Agri Food Week laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie en een sector die modern en internationaal is, kansrijk om in te studeren en te werken, in te ondernemen en te investeren. We laten zien dat we niet alleen de meest productieve maar ook een zeer innovatieve sector in Nederland zijn. En hoe we samenwerken aan duurzame voedselsystemen van nu en de toekomst. Dit nieuwe, jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor voedsel en voedselproductie, voor zowel de professional als de consument.
DAFW heeft als doel innovatie te bevorderen, kennis te delen en vooral ook te genieten van lekker en gezond voedsel.

Tijdens de meetup op vrijdag 13 oktober gaan we met elkaar in gesprek over welke innovaties er plaatsvinden in Flevoland en welke kansen er
liggen voor ondernemers op het gebied van tech en food. Wat gebeurt er met IoT, wat doet de FoodCube en op welke trends kunnen we inspelen?

Klik hier voor de bestellen van kaarten

We hopen u te treffen op 13 oktober!

Locatie :
Ondernemersplein
Stadhuisplein 1
1315 HR Almere

                                                 Food Tech Meetup